Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/vhosts/cnc-productionservice.nl/httpdocs/wp-content/themes/cncproductionservice/content_generator.php on line 107

Aluminium frezen

Besteedt u het aluminium frezen uit? We kunnen u daarmee uitstekend van dienst zijn. Bent u op zoek naar productie van een prototype, of CNC-serieproductie met robotbelading? U bent bij ons aan het juiste adres voor het frezen van aluminium, het is een materiaal waar we veel ervaring mee hebben en dat we op een uitstekende manier kunnen bewerken. Uiteraard kunnen we ook aluminium frezen op basis van een 3D-model (STEP-file). Assemblies en sub-assemblies, ook geen probleem.

Anodiseren, blank of specifieke kleuren, hardanodiseren? Het is allemaal mogelijk. Indien het zichtproducten betreft, kunnen we de oppervlaktegesteldheid (glasparelstralen) en anodiseerkwaliteit van aangeleverde samples reproduceren.

Aluminium frezen in serieproductie met robotbelading

Het efficiënt aluminium frezen van grotere series vraagt om het gebruik van professionele machines, die het materiaal op een nauwkeurige manier en met robotbelading kunnen bewerken. Hierdoor kan 24/7 bewerkt worden en worden de stuksprijzen gereduceerd. Door het gebruik van CAD/CAM-software kunnen we tevens de programmeerkosten verlagen.

Wij maken graag offertes voor de prototypes, die u later in grotere series gaat bestellen. Indien het een reeds bestaand product betreft, waarvan u denkt dat er een kostenbesparing mogelijk moet zijn, ook dan zien we graag de aanvraag tegemoet.

Verschillende aluminiumlegeringen

In onze technische bibliotheek hebben we een overzicht gemaakt van de meest gebruikte soorten aluminium. Zoekt u voor uw toepassing de meest geschikte soort aluminium, schroom dan niet en vraag het ons. Wij weten welke legeringen in aanmerking komen, wanneer gezocht wordt naar sterkte, warmtegeleiding, goede verspaanbaarheid, hoge anodiseerkwaliteit of andere eigenschappen.

Andere metalen en kunststoffen

Natuurlijk CNC-frezen we ook staal, roestvast staal, gereedschapstaal, messing, koper, titanium en vele kunststoffen. Oppervlaktebehandelingen, harden of meetrapporten van 3D-CNC-Meetmachines nodig? Geen probleem!

Offerte aanvragen

CNC-ProductionService
Beethovenlaan 75
5707 PS HELMOND
NEDERLAND

+31-(0)492-521678
+31-(0)6-20735522

info@CNC-ProductionService.nl

Onderdelen die we zoal maken