5-Assig frezen

5-assig CNC-frezen is een proces waarbij de CNC-rekenkracht van de machinebesturing wordt gebruikt om snijgereedschappen (frezen) het te bewerken onderdeel tegelijkertijd over vijf verschillende assen te verplaatsen. Hiermee wordt het mogelijk om zeer gecompliceerde onderdelen te vervaardigen. Een factor die het meest heeft bijgedragen aan het gebruik van 5-assige CNC-machines, is het toegenomen vermogen om de productietijd te verkorten vanaf het begin van het eigenlijke proces tot de voltooiing ervan.

Door botsingen tussen gereedschap, machine en werkstuk te voorkomen kan men snel de te bewerken geometrie van het werkstuk benaderen. Ten slotte is er een langere levensduur van de machine en snijgereedschappen, omdat altijd de beste snijpositie en de meest uniforme spaanbelasting kan worden gebruikt. 

Wilt u 5-assig CNC freeswerk uitbesteden en heeft u technische tekeningen (PDF, DXF, STEP) of gewoon een algemene schets van wat u nodig heeft? Wij kunnen u ondersteunen bij het CNC frezen van bijna alle metalen en kunststoffen. Wij vertellen u graag meer over onze CNC-freesmogelijkheden zodat u een goed beeld krijgt hoe onze dienstverlening u naar een hoger niveau kan brengen. Naast CNC-frezen zijn wij ook gespecialiseerd in CNC draaien en CNC langdraaien .

Nabewerking van halffabrikaten

Wilt u een halffabrikaat, een profiel of een gietstuk of een 3D-bestand laten omzetten naar een tastbare kopie? Heeft u een prototype nodig voor serieproductie? Stuur ons uw 3D-modellen en wij gaan aan de slag. Ook kunnen wij u helpen met het spannen van de gietdelen tijdens het CNC frezen. Benieuwd naar de mogelijkheden op dit gebied of wilt u meer weten over de draai- en freesmachines waarmee wij werken? Bel ons , we vertellen je er graag meer over.

Wilt u CNC freeswerk uitbesteden en heeft u technische tekeningen (PDF, DXF, STEP) beschikbaar, of alleen een algemene schets van waar u naar op zoek bent? We kunnen u van dienst zijn met het CNC frezen van vrijwel alle metalen en kunststoffen. We vertellen u graag meer over onze mogelijkheden in het CNC frezen , zodat u een goed beeld krijgt van hoe onze dienstverlening u op een hoger plan kan brengen. Naast het CNC frezen, zijn we ook gespecialiseerd in CNC draaien en langdraaien.

CNC frezen van seriewerk

Wilt u uw producten CNC-gefreesd en op aanvraag laten bezorgen? We kunnen werken op basis van raamovereenkomsten, forecast planning en just-in-time leveringen. Je mag nooit stilstaan. Voor serieproductie bent u bij CNC-ProductionService aan het juiste adres op het gebied van CNC-frezen. Wij hebben uitgebreide kennis en ervaring en werken met professionele 5-assige CNC-freesmachines, eventueel met robotbelading. Op verzoek kan de kwaliteit ook worden gestaafd met meetrapporten van een 3D CNC-meetmachine.

Heeft u nog geen technische tekeningen dan kunnen wij u ook hiermee helpen. Hoe ver u ook bent in uw ontwerpfase, wij kunnen u assisteren bij materiaalkeuze en nauwkeurigheidseisen, om uiteindelijk de optimale onderdelen te krijgen die goed en prijsbewust op onze CNC-freesmachines kunnen worden vervaardigd.

Heeft u nog geen technische tekeningen, ook daarmee kunnen we u faciliteren. Hoe ver u in uw designfase ook bent, we zijn u graag van dienst met onze kennis en ervaring, om uiteindelijk tot goed maakbare onderdelen te komen die we kunnen CNC frezen, en u zo optimaal en adequaat de onderdelen just-in-time te leveren.