CNC Draaien

Zoekt u naar een specialist in CNC draaien? CNC-ProductionService is u er graag mee van dienst. Met behulp van onze geavanceerde meerassige CNC-draaimachines en langdraaimachines kunnen wij zeer nauwkeurig werk afleveren.Heeft u een specifiek beeld van het ontwerp, maar nog geen technische tekening, dan kunnen wij u ook daar mee helpen. Heeft u twijfels over de maakbaarheid of denkt u dat een bestaand product door een wijziging in materiaal of vorm beter en/of goedkoper kan worden, neem ook dan contact met ons op. We beschikken over jarenlange ervaring en een gedegen kennis van materialen en (oppervlakte)behandelingen.

Vakkundig dus in CNC draaien, net als CNC frezen, waarbij we vrijwel alle metalen en kunststoffen verspanen. Kijkt u maar eens bij de voorbeelden van producten en projecten die we gemaakt hebben.

Serieproductie in CNC draaien

Serieproductie in CNC draaien met hoge nauwkeurigheid, dat is onze specialiteit en daarvoor kunt u goed bij ons terecht, uw producten worden adequaat gerealiseerd. We maken gebruik van professionele CAD/CAM-systemen, die ons in staat stellen met hoge precisie en efficiënt te werken. We kunnen ook assemblies en sub-assemblies leveren.

CNC draaien, serieproductie op voorraad

Is CNC draaien in serieproductie wat u zoekt? Vaak is het werken met raamcontracten dan heel efficiënt. We spreken een ongeveer aantal per jaar af en houden dan een forecast planning bij. U zult nooit meer misgrijpen in uw magazijn. Er mag bij u nooit een stagnering optreden.

Vrijblijvende offerte

Stuur ons uw technische tekeningen of een schets, wij kunnen dan geheel vrijblijvend een offerte voor u maken, waarna u zelf kunt zien welke besparingen mogelijk zijn. Want onze theoretische kennis vormt samen met de ervaring een ideale combinatie met de inzet van professionele machines. We kunnen u overigens ook uitstekend van dienst zijn met CNC langdraaien en CNC frezen ook 5-assig.