Aluminium freeswerk

Bent u van plan om uw op maat gemaakte aluminium onderdelen in te kopen, dan kunnen wij met onze technologie, ervaring en vaardigheden een zeer goede en kosteneffectieve partner voor u zijn. Onze combinatie van efficiënte productieprocessen en flexibele custom engineering stelt ons in staat om complexe projecten in korte doorlooptijden te leveren en een uitstekende productkwaliteit te bieden.
We leveren de onderdelen inclusief de benodigde oppervlaktebehandelingen, zoals anodiseren, glasparelstralen, polijsten, poedercoaten, enz.

De CNC langdraaiproducten zijn vaak nodig voor apparaten en machines, die u snel moet kunnen uitleveren na bestellingen van uw klanten. Just-In-Time, Kanban en minimum voorraad zijn dan sleutelwoorden waar het gaat over uw Material Requirement Planning (MRP).

3 of 5-assig CNC frezen

Afhankelijk van de complexiteit van het te vervaardigen onderdeel, kunnen we 3-assig of 5-assig frezen.

Wilt u 3-assig of 5-assig aluminium CNC-freeswerk uitbesteden en heeft u technische tekeningen (PDF, DXF, STEP) of gewoon een globale schets van wat u nodig heeft? Wij kunnen u ondersteunen met het CNC freeswerk van bijna alle metalen en kunststoffen. Wij vertellen u graag meer over onze CNC-freesmogelijkheden zodat u een goed beeld krijgt hoe onze dienstverlening u naar een hoger niveau kan brengen. Naast CNC-frezen zijn wij ook gespecialiseerd in CNC-draaien en CNC-langdraaien.

Stuur ons uw technische tekeningen of een schets, wij kunnen dan geheel vrijblijvend een offerte voor u maken, waarna u zelf kunt zien welke besparingen mogelijk zijn. Want onze theoretische kennis vormt samen met de ervaring een ideale combinatie met de inzet van professionele machines.