Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/vhosts/cnc-productionservice.nl/httpdocs/wp-content/themes/cncproductionservice/content_generator.php on line 107

5-assig frezen

Bent u geïnteresseerd in 5-assig frezen en benieuwd naar de voordelen van deze techniek? Bij 5-assig frezen wordt het product van 5 kanten en onder alle mogelijke hoeken bewerkt in één opspanning. Het voordeel van 5-assig frezen is dat er minder opspanningen nodig zijn. Elke keer dat een product opnieuw opgespannen moet worden, is er het risico dat een onnauwkeurigheid geïntroduceerd wordt. Zeker wanneer details gemaakt moeten worden, die ten opzichte van elkaar toleranties hebben, wil je die graag in één opspanning maken. Door de 5 assen simultaan aan te sturen, kunnen ook vrije vormen gemaakt worden. We dragen zorg voor een professionele productie. Kwaliteit staat hoog in ons vaandel en die kunnen we indien gewenst ook staven met meetrapporten van een 3D-CNC-meetmachine.

5-assig frezen voor maximale mogelijkheden

Heeft u een technische tekening beschikbaar, of een algemeen idee van wat u zoekt en lijkt 5-assig frezen de beste keuze? Neem dan contact met ons op, dan kijken we waarmee we u van dienst kunnen zijn. Wij kunnen u van dienst zijn met de meest complexe ontwerpen, tevens in serieproductie met robotbelading. Wilt u een prototype of een mal laten realiseren voor de productie van een groter aantal producten? Geen probleem, we adviseren u graag over de mogelijkheden en brengen u daarvoor bovendien een scherpe offerte uit. Wilt u specifiek gebruik maken van het 5-assig frezen, of meer informatie ontvangen over de wijze waarop we hiervoor zorgen? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.

offerte-aanvragen

CNC-ProductionService
Beethovenlaan 75
5707 PS HELMOND
NEDERLAND

+31-(0)492-521678
+31-(0)6-20735522

info@CNC-ProductionService.nl

Onderdelen die we zoal maken